Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kişinin esenlik bulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok güzel günler göreceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments