Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, başının derde gireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek afiyette ve keyifte olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek işlerin kara geçeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments