Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, kapanan kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun zamandır görmediğin birini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak onlar sayesinde kalkınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek maddi anlamda güçleneceğine, tamamlanmadan kalacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments