Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yollarını ayıracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, hastalıkların iyileşeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak en yukarılara çıkacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntıya düşüreceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments