Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, güçlendikçe güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek ele geçen parada artış olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek güçten düşeceğine, alım gücünün artacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments