Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek merdiven atlayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, eline para geçeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, evlerin ayrılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, keyfinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak bir süre bu durumun devam edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments