Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ne yöne gideceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, ağlayacağına, dua alacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments