Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, onlar için çabalayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek hayatının güzelleşeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek dertlerinin dermanını bulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak başına çok güzel olaylar geleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments