Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, musibetlerin yaşanacağına, bereket ve huzur geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek bolluk içinde yaşamaya, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sorunların hallolacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments