Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, icat yapacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bol para kazanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, çekilen acıların unutulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek yepyeni biri haline geleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments