Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, evlat sahibi olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, işlerinin aksayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bununla yüceleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments