Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek esenliğe kavuşulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarı kaydedeceğine yorulur.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, mal edineceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, güzel ameller işleyeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, güzel günlerin kapıda olacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak zengin için yoksulluğa, güzel günler geçireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments