Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek nefsine uyacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, ticarette şansının düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ağız tadının da kaçacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, stres içinde günler geçireceğine, bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments