Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek bahtının açık olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments