Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, mali olarak küçüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments