Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments