Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, düşmanlarını kaybetmeye, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek yeni işler yapılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments