Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak afiyette olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, servet sahibi olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments