Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, refaha erişileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments