Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hayallerinin söneceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, tabiri caizse can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, konuşmaz olacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, refah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments