Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının tüylendiğini görmek

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek hayırlı bir evlat olacağına, insanlara öncülük edeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının tüylendiğini gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada bacak tüylerini almak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak şansının ve bahtının döneceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada bacak tüyü görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, konforunun yerinde olacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada tüysüz bacak görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments