Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yılanlar görmek

Rüyada uzun yılanlar görmek

Rüyada uzun yılanlar görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yılanlar gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Rüyada uzun yılan görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada uzun dilli yılan görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yarınlara bakacağına işarettir.

Rüyada uzun büyük yılan görmek eğer işsizse iş bulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada uzun bir yılan görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kara yılan görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri uzun yılan görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, vefakar bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada uzun sarı yılan görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments