Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri uzun yılan görmek

Rüyada iri uzun yılan görmek

Rüyada iri uzun yılan görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada iri uzun yılan gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Rüyada iri uzun yılan görmek anlaşmalardan cayılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iri yılan görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, onların kıymetini bileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Rüyada iri yeşil yılan görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada iri sarı yılan görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri yılan görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet eder.

Rüyada iri beyaz yılan görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Rüyada iri büyük yılan görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments