Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kara yılan görmek

Rüyada uzun kara yılan görmek

Rüyada uzun kara yılan görmek sıkıntılarının artacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, günaha gireceğine, bilgi ile donanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kara yılan gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada uzun kara yılan görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kara uzun yılan görmek rahat bir hayatı olacağına, onu uyaracağına, gülüp eğleneceğine inanılır.

Rüyada kocaman kara yılan görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yılan tutmak güzelleşeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iki kara yılan görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Rüyada kara yılan öldürmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suda kara yılan görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, esenliğe kavuşacağına, pişmanlığa alamet eder.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments