Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun büyük yılan görmek

Rüyada uzun büyük yılan görmek

Rüyada uzun büyük yılan görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada uzun büyük yılan gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada uzun büyük yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ve uzun yılan görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük uzun yılan görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli uzun yılan görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uzun beyaz yılan görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek kazancının artacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı uzun yılan görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments