Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun dilli yılan görmek

Rüyada uzun dilli yılan görmek

Rüyada uzun dilli yılan görmek yaşama hevesinden olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada uzun dilli yılan gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada uzun dilli yılan görmek hoşgörülü biri olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine inanılır.

Rüyada uzun dil görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilini uzun görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dili görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan dilli insan görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilsiz yılan görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini koparmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın dilini kesmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments