Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sarı yılan görmek

Rüyada uzun sarı yılan görmek

Rüyada uzun sarı yılan görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada uzun sarı yılan gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, olumsuz haberler alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı uzun yılan görmek iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada uzun sarı yılan görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun sarı elbise giymek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulur.

Rüyada uzun sarı saç taramak kişisel kavgaların son bulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve sarı saç görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments