Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek tüm keyfinin kaçacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada ince uzun yeşil yılan gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada uzun ince yılan görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çirkin bir iş yapmaya, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada yeşil ince yılan görmek zararların günden güne artacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments