Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yılan görmek

Rüyada uzun yılan görmek

Rüyada uzun yılan görmek doğruluktan ayrılmayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yılan gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada sarı uzun yılan görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah uzun yılan görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve uzun yılan görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sonunda mutlu olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada uzun dilli yılan görmek yeni bir işe girileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri uzun yılan görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun yılan görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalettir.

Rüyada kırmızı uzun yılan görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ününün çoğalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada büyük uzun yılan görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments