Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir yılan görmek

Rüyada uzun bir yılan görmek

Rüyada uzun bir yılan görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, geçiminin yerinde olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine inanılır.

Rüyada uzun bir yılan gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirerek yapmak ya da elde etmek istediğiniz şeyler konusunda size yardımcı olabilecek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Rüyada uzun kahverengi yılan görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun yılan görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek işlerinin gerileyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun bir yılan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, ticarette başarılı olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret eder.

Rüyada çok uzun yılan görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments