Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil etek görmek

Rüyada uzun yeşil etek görmek

Rüyada uzun yeşil etek görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil etek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil etek görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun yeşil etek giymek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uzun etek giymek rakipsiz hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek hasretliğin biteceğine, umutsuzluğa düşeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kot etek giymek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments