Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uzun etek görmek

Rüyada mavi uzun etek görmek

Rüyada mavi uzun etek görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada mavi uzun etek giymek işinin ehli durumuna geleceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalettir.

Rüyada mavi uzun etek görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun mavi etek giymek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzun etek aldığını görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun beyaz etek giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments