Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kırmızı etek görmek

Rüyada uzun kırmızı etek görmek

Rüyada uzun kırmızı etek görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kırmızı etek gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz uzun etek giymek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada uzun kot etek giymek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada pembe uzun etek giymek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments