Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı şiş görmek

Rüyada bacağı şiş görmek

Rüyada bacağı şiş görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı şiş gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada bacağın şişmesini görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen parada artış olacağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta şişlik görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı şiş görmek hasadının tarlasında kalacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş bacak görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, atılım yapacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Rüyada bacakları şiş görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments