Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı kadın gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı uzun görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalettir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnak görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments