Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tırnak görmek

Rüyada uzun tırnak görmek

Rüyada uzun tırnak görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada uzun tırnak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada uzun tırnak görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalettir.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, mutluluğunun katlanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek bundan güç ve cesaret alacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Rüyada tırnakları uzun görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments