Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tırnaklı birini görmek

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerine dört elle sarılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, bilgiyle donanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada çok uzun tırnak görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, başarısının düşeceğine, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ruhuna hayrat yapılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı uzun görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek kişinin bundan zarar göreceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments