Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ayak tırnağı görmek

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments