Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı uzun görmek

Rüyada tırnağı uzun görmek

Rüyada tırnağı uzun görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada tırnağı uzun gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor durumda bırakacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek kindar olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tırnakları uzun görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, bir uzmana başvurulacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek evine haciz geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments