Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun tırnak görmek

Rüyada çok uzun tırnak görmek

Rüyada çok uzun tırnak görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, mutlu bir evliliğe, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun tırnak gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, şen kahkahalar atacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı uzun görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments