Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdiven çıkmak

Rüyada tahta merdiven çıkmak

Rüyada tahta merdiven çıkmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdiven çıkmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdiven taşımak kafasının da rahat edeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments