Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, onunla yeniden kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta merdiven çıktığını gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ilişkilerin noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan merdiven görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenden inmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulur.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ekmeğinin de artacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments