Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenden çıkmak

Rüyada tahta merdivenden çıkmak

Rüyada tahta merdivenden çıkmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdiven görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tahta merdiven taşımak maddi sorumluluklarının artacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtadan merdiven görmek her daim Allah yolunda olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments