Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan merdiven görmek

Rüyada tahtadan merdiven görmek

Rüyada tahtadan merdiven görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtadan merdiven gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdiven taşımak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenden düşmek takdir toplayacak işler yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, patron olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments