Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdiven tırmanmak

Rüyada tahta merdiven tırmanmak

Rüyada tahta merdiven tırmanmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak evlerindeki huzurun artacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ip merdivene tırmanmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri tırmanmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, enerjisini toplayacağına yorulur.

Rüyada demir merdivene tırmanmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada merdivene tırmanmak büyük rahatlık yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayatının da düzene gireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments