Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenli ev görmek

Rüyada tahta merdivenli ev görmek

Rüyada tahta merdivenli ev görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir konuda destek alacağına, anne duasının açılacağına, kişinin şansının artacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenden inmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, iyi halinin kalmayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek sonuçtan memnun kalacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada tahta merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments