Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenden düşmek

Rüyada tahta merdivenden düşmek

Rüyada tahta merdivenden düşmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada tahta merdivenden düşmek aile içinde saadetinin artacağına, ileri gideceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven çıkmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdiven görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, güzel günler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan merdiven görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalettir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments