Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, tövbelerin kabul olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, talihin yüze güleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak ailesinin de büyük olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada uzun süre işediğini görmek hikmet sahibi olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek kurulu düzeninin olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, maaşının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments