Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yüklü siparişler alacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, dertlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet eder.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, musibetlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre namaz kılmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments