Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre işediğini görmek

Rüyada uzun süre işediğini görmek

Rüyada uzun süre işediğini görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre işediğini gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada uzun süre namaz kılmak keyfe kavuşacağına, onunla yeniden kavuşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Rüyada uzun süre uçmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hanesine güneş doğacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet eder.

Rüyada uzun süre çiş yapmak planların aksayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments